• https://www.facebook.com/universium.com.tr/
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=https://wa.me/905558042871
  • https://www.instagram.com/universiumbg/
  • https://www.youtube.com/channel/UCrSnHuG647MiQYKxZyTds_w

Anasayfa


     Ruse Angel Kinchev Üniversitesi

   
        .
 
 
.
Ruse Angel Kınchev Üniversitesi, Bulgaristan'da sözel eğitimin verildiği kaliteli üniversitelerden biridir.  Ruse Angel Kınchev Üniversitesi bağımsız bir üniversitedir. Bu üniversitenin 3 ayrı şehirde kampüsleri bulunmaktadır. Bu şehirler Plovdiv, Silistra ve Razgrad'tır.
Avrupa Birliği'nin de desteği ile Ruse Üniversitesi'nde bir TEMPUS programı kurulmuştur. Avrupa Birliği TEMPUS Komisyonu'nun seçmiş olduğu 11 ülkenin 18 okulundan biri olan Ruse Üniversitesi; bu komisyondan gelen maddi destek ile sadece teknik bölümleri geliştirmekle kalmamış; okulun iç ve dış mimarisinde yenilikler yapmış, spor alanları, okul yurtları yenilenmiş ve kaliteli eğitimcileri bünyesinde toplayarak Avrupa standartlarına yükselmiştir. Okulda birçok yabancı öğrenci öğrenim görmektedir ve bu öğrenciler okul yurdundan, kütüphanesinden, internet kafesinden, spor tesislerinden ve okulun düzenlemiş olduğu tüm sosyal aktivitelerden faydalanabilmektedirler. 

KONAKLAMA
Okul bir kampüs yerleşkesi olarak düzenlenmiş durumdadır. Yurtlarda bu kampüsün içinde yer almaktadır. Yurt Ücretleri 50 ile 70 euro arasında değişmektedir.

FİYAT BİLGİSİ
Pedagoji : (Yıllık) Hazırlık 1990 EURO / Lisans 2500 EURO
Hukuk : (Yıllık) Hazırlık 1990 EURO / Lisans 2500 EURO
İşletme Yönetimi : (Yıllık) Hazırlık 1990 EURO / Lisans 2500 EURO
Elektrik, Elektronik ve Otomatik : (Yıllık) Hazırlık 1990 EURO / Lisans 2500 EURO
Makine Teknolojisi : (Yıllık) Hazırlık 1990 EURO / Lisans 2500 EURO
Tarım Mekaniği : (Yıllık) Hazırlık 1990 EURO / Lisans 2500 EURO