• https://www.facebook.com/universium.com.tr/
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=https://wa.me/905558042871
  • https://www.instagram.com/universiumbg/
  • https://www.youtube.com/channel/UCrSnHuG647MiQYKxZyTds_w

Anasayfa


     Sofya Vuzf Finans ve Sigortacılık Üniversitesi

   
        .
 
 
.
Sofya Vuzf Finans ve Sigortacılık Üniversitesi ile Universium Ltd şirketinin Türkiye'den gelen öğrencilerin tüm işlemleriyle ilgili yetkilik anlaşması  bulunmaktadır.
Firma ve kuruluşlardan, Sofya Vuzf Üniversitesi okul kaydı için yetki belgelerinin orjinalini görmek isteyin, sizler için önemlidir.
Üniversitede geçirilen zamanın hayattaki en değerli yaşantılardan biri olduğunu birçok kişi kabul etmektedir. Bu, Sofya Vuzf Finans ve Sigortacılık Üniversitesi'nde öğrenim görmeyi tercih edenler için de geçerlidir. Sofya Vuzf Finans ve Sigortacılık Üniversitesi'nde hem yaşayacak hem de öğrenim göreceksiniz. 
Sofya Vuzf Finans ve Sigortacılık Üniversitesi, iş dünyasının girişimiyle ve iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Millet Meclisi'nin kararıyla kurulmuştur. Finans, sigortacılık, sosyal sigortacılık, yönetim ve pazarlama alanında Bulgaristan'da kurulan ilk üniversitedir.
Profesyonel başarı için iş dünyasının aradığı yetenek ve bilgileri öğrencilerimize verebilmek için  Allianz, Raiffeisenbank, Unicredit Bulbank, ING gibi en bilinen işverenlerle yakın ilişkiler içindeyiz. Öğrencilerimizin %90'ından fazlası öğrenim gördükleri alanlarda çalışmaya başlamaktadırlar. VUZF öğrencileri kariyerlerinin gelişiminde kendileri için gerekli kişisel ve profesyonel yetenekler edinmektedirler. 
VUZF'da öğrenim görmeye karar vermiş olmanız, sizi bizim için çok önemli kılmaktadır. Bu nedenle bizim için VIP kategorisinde yer almaktasınız. Yabancı öğrencilere yardımdan sorumlu ekibimiz , VUZF'da kaldığınız süre içinde size yardım ve destek sağlayacaktır.

LİSANS DERECELİ İHTİSASLAR

 '' FİNANS '' BÖLÜMÜ

Turizmde Finans 

Sporda  Finans  

Ekolojide Finans 

Kültür ve Kitle İletişimde Finans 

 '' SİGORTACILIK '' BÖLÜMÜ

Mülk Sigortacılığı 

Hayat Sigortacılığı 

Emeklilik ve Sağlık Sigortacılığı Aktüerlik 

 ''  MUHASEBE VE KONTROL  '' BÖLÜMÜ

Uluslararası Finansal Raporlama Standartları

Uluslararası Küçük ve Orta Ölçekli İşletme Standartları

Uluslararası Denetim Standartları 

YÜKSEK LİSANS

Finans 

Finans - Uzaktan Eğitim 

Finans Yönetimi ve Pazarlama ( Bulgarca ) 

Finans Yönetimi ve Pazarlama ( İngilizce ) 

Bankacılık  Sigortacılık  Sigortacılık - Uzaktan Eğitim 

Emeklilik ve Sağlık Sigortacılığı 

Muhasebe ve Kontrol 

Muhasebe ve Yönetim Analizleri - Uzaktan Eğitim  

Sofya Vuzf Finans ve Sigortacılık Üniversitesi Bulgaristan'da hem uzaktan eğitim verip hemde aynı zamanda YÖK denkliği olan tek üniversitedir.
Universium ile tek yetkili sözleşmesi olan üniversiteyi kısa zamanda diğer internet sitelerinde yasal olmayan şekilde göreceksiniz. Eğitim kalitesinin ne denli iyi olduğunu okulun kendi web sitesinde bakarak bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca okulun eğitim binaları ve yurtları 5 yıldızlı otel konforundadır. Ulusal Değerlendirilme ve Akreditasyon Ajansın'dan program ve kurumsal akreditasyona sahiptir. ISO 9001:2000 uluslar arası kalite yönetim standartları uygulanmaktadır.

KONAKLAMA

Yeni ve modern odaları mevcuttur. Her odada plazma televizyon, buzdolabı, telefon ve kablosuz internet mevcuttur. Yurt binasında kafeterya ve restoran vardır. Ayrıca öğrencilere yemek aboneliği sağlamaktadırlar ( isteğe bağlı tam ve yarım pansiyon olarak). Yurt ücretleri aylık 350 euro - 400 euro arasındadır. Odalarda iki veya 3 kişi konaklayabilirsiniz. Odaların konforu 5 yıldızlı otel kalitesindedir.

FİYAT BİLGİSİ

 Muhasebe ve Kontrol ( İngilizce ) : (Yıllık) Hazırlık 3500 EURO / Lisans 3500 EURO

Pazarlama ( İngilizce ) : (Yıllık) Hazırlık 3500 EURO / Lisans 3500 EURO

İşletme Enformatiği ( İngilizce ) : (Yıllık) Hazırlık 3500 EURO / Lisans 3500 EURO

İşletme Yönetimi ( İngilizce ) : (Yıllık) Hazırlık 3500 EURO / Lisans 3500 EURO

Sigortacılık ( İngilizce ) : (Yıllık) Hazırlık 3500 EURO / Lisans 3500 EURO

Finans ( İngilizce ) : (Yıllık) Hazırlık 3500 EURO / Lisans 3500 EURO