• https://www.facebook.com/universium.com.tr/
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=https://wa.me/905558042871
  • https://www.instagram.com/universiumbg/
  • https://www.youtube.com/channel/UCrSnHuG647MiQYKxZyTds_w

Anasayfa


     Plovdiv Tıp Üniversitesi

   
        .
 
 
.
Plovdiv Tıp Üniversitesi, Bulgaristan'da tıp eğitimin verildiği en iyi üniversitelerden biridir. Plovdiv Tıp Üniversitesi, sayıları 3.800’ü aşkın yerli ve yabancı öğrencilere eğitim vermektedir. Öğretim görevlileri; 134 ihtisaslı öğretim görevlisi ve 601 asistan ve diğer uzmanlardan oluşmaktadır.
Plovdiv şehrinin merkezinde bulunan üniversite, kaliteli ve uzman eğitim kadrosu, eğitim için gereken üst düzey teknolojik imkanları, sınıfları ve laboratuarları ile bölgenin en önemli tıp üniversitesidir. Ülkenin en büyük ve en modern hastanesine sahip olan üniversitede en iyi klinik eğitim verilmektedir. 1945 yılında kurulan üniversite, Değerlendirme Yetkilendirme Ulusal Ajansı tarafından yetkilendirilmiş yüksek eğitim okuludur.
Tıp okulları Avrupa Birliği üyesidir. Avrupa Birliği'nin uluslar arası eğitim programlarına katılım sağlayan ERASMUS üniversite belgesinin taşıyıcısıdır. Üniversitede 136 profesör ve doçent ayrıca 498 akademik eğitmen görev almaktadırlar. Öğrenciler ve eğitmenler Avrupa Birliği'nin projelerine ilişkin programlarına ve uluslar arası öğrenci eğitim programlarına, klinik stajlara ve yurt dışında bilimsel programlara katılmaktadırlar.

KONAKLAMA
Yurt binası üniversiteye 15 dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunmaktadır. Yurt binasının 13. katı UNIVERSIUM & SORTUR öğrencilerinin kullanımına ayırılmıştır. Yurt odaları öğrenci standartlarına uygun düzenlenmiş olup, odalarda 2 kişilik konaklama imkanı bulunmaktadır. Yurt ücretleri 50 - 70 euro arasındadır.

FİYAT BİLGİSİ

Diş Hekimliği Bölümü : (Yıllık) Hazırlık 4800 EURO / Lisans 8000 EURO

Eczacılık Bölümü : (Yıllık) Hazırlık 4800 EURO / Lisans 8000 EURO

Tıp Bölümü : (Yıllık) Hazırlık 3200 EURO / Lisans 7000 EURO

Tıp Bölümü ( İngilizce ) : (Yıllık) Hazırlık 4800 EURO / Lisans 8000 EURO